• 920 55 258
  • kontakt[at]boltonconsulting[dot]no
  • Østre Gausdal

Tjenester

Bolton Consulting tilbyr i hovedsak tjenester på WordPress CMS og EpiServer CMS på følgende områder:

Synlighet

Søkemotoroptimalisering, forkortet SEO, og det handler om å optimalisere en nettside for organisk trafikk. Organisk trafikk er altså de vanlige søkeresultatene.

Bolton Consulting har kompetanse, lang erfaring på både tekniske og SEO og benytter kraftige analyseverktøy som kreves for å bedre posisjonen i søkeresultatene på Google og Microsoft Bing basert på blandt annet god nøkkelordstrategi.

Eksempel på en analyse kan bestå av:

  1. Søkeord
  2. Lenker
  3. Innhold
  4. Teknisk gjennomgang
  5. Oppsummering og eventuelle tiltak

Innholdsoptimalisering

Henger sammen med punktet over. Det er jobben man gjør for at innholdet på nettsiden klatrer til topps i søkemotorer som Google og Bing. Men her er det viktig at også den tekniske strukturen er god, uten dette grunnlaget vil heller ikke innholdet komme godt frem.

Innholdsmarkedsføring genererer opptil tre ganger så mange leads som tradisjonell markedsføring, og koster i tillegg langt mindre. Nyhetsbrev kan eksempelvis være en god strategi.

Bolton Consulting bistår med å lage en god innholdsstrategi som har stor verdi i ulike kanaler.

Annonsering

Bolton Consulting kan bistå med oppsett, rådgiving og oppfølging av annonsekampanjer som hvor man kan følge med på konverteringer og andre resultater som gir effekt.

Databaser og migrering

Oppsett av databaser (f.eks MongoDB) til forskjellige ønskede formål og flytting av f.eks en WordPress-site.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.